• Rosemarie Olsson, Luxembourg • 2 augusti 2017 23:28:11
  Hej på er,

  Jag heter Rosemarie och försökte mig på att sjunga "September" i mitt första band "White Beans For Breakfast" när jag var bara 16 år - det gick väl sådär...efter att ha sett er så bröjar jag förstå hur det verkligen ska låta!!! Ni var nyligen på konsert nere i Skåne med vår trummis Magnus Wilhelmsson och gitarrist Jörgen Sevebring och de fick den äran att framföra denna fantastiska låt med er. Måste bara skriva och säga att jag tycker att ni om några förtjänar stor framgång för ni helt enkelt suveräna!!! Jag genom åren sjungit i många band (men tyvärr inte sedan 15 år tillbaka) men skulle såååå gärna börja igen om jag hade möjligheten och jag hoppas ni får måååånga år av stor framgång. Käraste hälsningar från Rosemarie OIsson i Luxembourg <3
 • Karin och Björn Hermansson, Bjälkhult • 20 juli 2017 13:54:02
  Oj, så bra ni är! Tusen tack för en energigivande kväll i Ystad den 19 juli!
  Vilket drag, det gick inte att sitta still till ert gung och fantastiska stämmor!
 • Kenneth Andersson • 19 juli 2017 21:13:46
  Tusen miljoner tack för en underbar underhållning i Norra Promenaden, Ystad. Ni är helt fantasriska. Hoppas att ngn gång framöver få återse er i vår fina teater här i Ystad. Än en gång TUSEN TACK.
 • Sofi fagernäs • 30 maj 2017 12:23:15
  Tack så väldigt mycket för att ni nu har lagt in en del utav era spelningar som ni ska ha nu i sommar! Tack, tack och tackar igen Rongedal! Ni äger fett bbbääässsttt forever! Kramar Sofi.
 • Sofi fagernäs • 1 januari 2017 17:26:02
  Gott nytt år och gott nytt 2017 Rongedal vill jag Sofi önska till er båda och hoppas på att vi kan ses i samband med era kommande nya vår och sommar spelningar! Hoppas att ni haft ett härligt nyårs ledighet och häftigt nyårs firande tillsammans. Det kan jag tänka mig att ni har haft! Hoppas på att ni nu har lyckats hitta något hemligt ställe för mina senaste brev och teckningar som ni har fått av mig som bara ni vet om! Ha en bra och skön ledighet nu Rongedal så ses vi väl i kommande år i året 2017 för det vill jag hoppas på att vi gör! Ta hand om varann fast jag vet att ni känner varann lite för bra eller hur! Ni kommer alltid äga i allt ni gör! Ni är fffeeetttttt bbbbäääässsstttt! Nyårs kramar eran Sofi.
 • A. Frost, Lycksele • 10 december 2016 20:34:09
  Superkul att träffa er i Lycksele och få inspireras av er snygga stämsång. Uppskattade särskilt ert trevliga uppträdande mot oss i kören. Hoppas ni kommer igen :-)
 • Isabel carlberg sollentuna • 6 december 2016 23:12:25
  Hej rongedal eran julkonsert var kanon bra det gungar så jävla bra härligt julstämning god jul på er.
  Hoppas att vi ses igen nästa år.
 • Isabel Carlberg • 8 oktober 2016 22:30:01
  Hej killar Jag ser fram emot om Maria magdalena kyrka i stockholm och undrar om ni har gjort ny julskiva 2016.
  Det va länge sen vill visa er en överraskning det får ni se när vi träffas igen sjunga loss nu mina idoler.
 • Sofi fagernäs • 7 juni 2016 21:14:54
  Det verkar vara ganska väldigt många fler som också har skrivit eller uttryckt sig via detta sätt att vilja ha sån där "egen cd" från sen ni var med i programmet "så ska det låta" för det har jag väldigt stor förståelse för MEN inte lika högt som jag och kompisen Bella har önskat oss sån sorts cd med er, för vi har i väldigt lång tid ÄLSKAT alla dom olika cover låtarna på just erat egna sätt att sjunga dom låtarna som ni gör ja också förstås fortfarande både er första och er andra cd:en och era jul låtar också för all denna musik och alla dessa låtar ÄGER FETT BBBÄÄÄSSSTTT och rockar FFFEEETTT BBBÄÄÄSSSTTT i hela världen ska ni veta om Rongedal! Så även med eran "chess" låt också och såklart med från programmet "tolvslaget i skansen" också är väldigt oslagbara sätt ni framträder med! Undrar hur det går med erat turne liv samtidigt ni har eran fritid också. Vilka senaste olika spelnings ställen har ni varit till? Undrar. SNÄLLA försök att ha ganska snart nån Stockholms spelning Rongedal det känns som det var evigheter sen jag såg er live nu! Även jag vet att ni har miljoner andra fans också så vet jag och känner jag att DET är jag och Bella som är eran största fans eller hur Rongedal! Hoppas bara på att ni inte blir upprörda utav det jag har senast skrivit nu till er?!.. Hoppas framtiden utvisar att höra er snart i radion och även i tv:en igen! ÄÄÄLLLSSSKKKAAARRR er ni ska alltid vad ni än gör att äga stort som satan! Play on på er och keep moving on på er Rongedal! Tänker ofta på er. Puss och kram, puss och kram igen ni är bara bbbääässsttt! Hälsningar från Sofi.
 • Göran, Borås • 7 juni 2016 14:43:00
  Älskar som så många andra era röster och lyssnar ofta på er på Spotify. En av de saker jag dock undrar över är varför inte alla de strålande insatser ni gjort på "Så ska det låta" samlats till ett eget album. Hade älskat att ha mer de versionerna i min spellista på Spotify, istället för att jaga dem på youtube (även om det är skönt att de finns där när abstinensen efter er version av t ex September blir för svår) :D

Äldre gästboksinlägg:

 

Gästbok 2007

 

Gästbok 2008

 

Gästbok 2009

 

Gästbok 2010